Els castellers de les Roquetes, ben presents a la Festa Major de Sant Joan

La colla de les Roquetes ha participat activament de les cercaviles de vigília i Festa Major de Sant Joan d’aquest cap de setmana. Tancant el seguici de balls populars, els de la camisa grisa han portat a terme un seguit de castells nets, pilars caminats i una desena de pilars de quatre, incloent el de després del prego i la traca. Així mateix, diumenge al vespre, en l’exhibició de balls populars a la Vinya d’en Petaca i davant un nombrós públic, van completar el tres de sis i el pilar de quatre.

Sense gaire temps de descans la colla serà present en la Festa Major de Ribes, en la tradicional diada castellera de Sant Pere amb la presència de la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Xicots de Vilafranca, aquest diumenge 1 de juliol a les set de la tarda a la plaça de la Vila. Serà la primera actuació de la colla a Ribes. Per preparar-la s’han previst assajos especials dimecres a quarts de vuit i divendres a les vuit a l’exterior del Centre Cívic l’Espai.