El Ple d’avui debatrà el futur del CAP de Ribes

Els nostres polítics es reuniran avui en Corporació per celebrar el Ple del mes de juny en què previsiblement, tindrà un protagonisme destacat el futur del CAP de Ribes. Recordem que en temps de la consellera Geli (PSC), l’alcalde Blanco havia signat un conveni en què es comprometia avançar els costos d’un ambulatori que s’ha de construir al passeig de Circumval·lació, a l’ombra del bosc de Can Coll.

D’altra banda,com ha sigut habitual en els darrers plens, un paquetet de mocions amenitzarà la sessió. En aquesta ocasió, a més de les que fan referència a retallades i temes socials, es preveu que UM9 advoqui per declarar Sant Joan festa nacional i CiU-ViA es preocupi per aspectes interns de caràcter procedimental. El Ple, òbviament, tindrà lloc a les Roquetes.