UM9 exigeix celeritat al Govern davant el tancament de l’Ajuntament

L’agrupació política UM9 ha emès aquesta tarda un comunicat en relació amb el tancament de l’Ajuntament a causa dels corcs. La formació hi manifesta la seva sorpresa i preocupació, es compromet a demanar aclariments i exigeix celeritat a l’equip de Govern a l’hora d’afrontar el tema. En el text recorden que, més enllà de la seva utilitat pràctica, l’edifici “té connotacions molt sentides per a tots els ribetans”

Vegeu, a continuació, el text complet del comunicat:

“Sabem que la notícia de tancament de la casa de la vila ha sorprès a molts i ha creat certa alarma entre tots els ribetans el trasllat de serveis a altres dependències municipals tant a Ribes com a les Roquetes. Unitat Municipal 9 també participa d’aquesta sorpresa, doncs la primera noticia sobre el tema la vam rebre el passat dia 15 de juny dins el comunicat de l’alcaldia que s’ha fet públic. De fet aquesta és la primera i única notícia que hem rebut al respecte.

Sabem que aquest és un tema que afecta no solament a qüestions de tipus tècnic sinó que té connotacions molts sentides per tots els ribetans. Des d’Unitat Municipal 9 pensem demanar els aclariments que calguin i a la vegada demanar la màxima celeritat en el treballs per tal de restablir l’operativitat de la nostra Casa de la Vila.

Entenem que calen estudis al respecte i garantir la seguretat, ara bé exigim la màxima celeritat en el tema, garantir els serveis a la població i preservar en tot moment el valor que té la Casa de la Vila per a tothom. “