Bons castells en la diada de Sant Joan a les Roquetes

Satisfacció de les colles participants a la diada de Sant Joan, que va tenir lloc dissabte a la plaça Llobregat de les Roquetes. El quatre de set amb l’agulla de la Colla Jove de Castellers de Sitges va ser el castell més valuós de la jornada, que van acompanyar del tres i el quatre de set. Al seu costat la Colla Jove, els Xiquets de Vilafranca descarregaven la clàssica de set. Ambdues colles van tancar l’actuació amb el pilar de cinc.

La colla local, els Castellers de les Roquetes ha realitzat la seva millor actuació amb el tres i quatre de sis amb l’agulla, el tres de sis i l’estrena del pilar de quatre aixecat per sota, segons informen ells mateixos. Diversos pilars de quatre van posar fi a la vesprada castellera en aquest primer acte de la festa major, que tindrà continuïtat amb el la presencia castellera en les cercaviles del proper cap de setmana.

Un cop consolidats els castells amb l’agulla, els de la camisa grisa ja s’estan plantejant seriosament dur a placa nous castells de la gama de sis; el cinc de sis i la torre de sis. La colla recorda, en un comunicat, que els assajos són els divendres a partir de les vuit a l’exterior del Centre Cívic l’Espai.