UM9 porta el debat sobre el pressupost al carrer

El pressupost municipal i les seves característiques seran objecte de debat popular. Si més no, això és el que persegueix la campanya “I ara, què?”, que ha iniciat UM9 i que es es vertebra, entre d’altres accions, en un enquesta que es podrà contestar tant a Internet com a peu de carrer en diverses taules que s’instal·laran els propers dies. La formació de l’esquerra independentista pretén que siguin les propostes de la gent del carrer les que s’incorporin al debat sobre els pressupostos.

La situació de crisi amb greu afectació sobre la ciutadania i l’impàs municipal “per la inoperància del mateix govern” i també “per les polítiques de les administracions públiques regides pels criteris neoliberals de retallades i privatitzacions constants” han portat UM9 a impulsar aquesta acció, tal com ha explicat l’organització en un comunicat de premsa.