L’Ajuntament està corcat i l’han de tancar

Demà, els treballadors de l’Ajuntament no podran entrar a l’edifici i hauran d’anar a prestar els seus serveis a diversos indrets segons informa Vilanova Digital. L’edifici, obra de Bonaventura Pollés, té problemes estructurals que podrien estar relacionats amb corcs. Segons Vilanova Digital, l’Oficia d’Atenció Ciutadana s’ha traslladat a l’edifici de Can Puig, a Ribes, i la resta de serveis municipals estaran a l’equipament de la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes. Tot i això, tant la policia local com l’OAC de Sant Pere de Ribes tindran els mateixos telèfons d’atenció al públic per poder atendre qualsevol consulta dels ciutadans. Els fets confirmen doncs que els problemes, que ja es van conèixer divendres, tenen certa importància.

One thought on “L’Ajuntament està corcat i l’han de tancar

Comments are closed.