El programa de Festa Major ja és al carrer

Ja s’està distribuint als comerços del municipi el programa de festa major de Sant Pere. Enguany l’ha creat el col·lectiu Disseny Sense Seny Pi 25, que habitualment elabora els materials de difusió de l’entitat Ger. Precisament aquesta entitat és la protagonista de la separata, d’una gran densitat tant pel que fa a l’evocació històrica com a la interpretació política dels seus 40 anys d’activisme. En total el programa té 64 pàgines i s’obre amb sengles escrits de la Comissió de Balls Populars i del regidor de Cultura, Joel Sans.

Quant a la programació en si, acull l’habitual combinació d’activitats tradicionals organitzades per l’Ajuntament i les que aporten les entitats i col·lectius diversos.  Un dels aspectes a remarcar és la imatge de portada, uns canelons que representen els colls del drac, coincidint també amb els 40 anys de la peça.

Cal dir que, a més dels 40 anys del Ger i del drac, aquest Sant Pere també se celebra el 60è aniversari dels gegants.  S’acosta doncs una festa major decidida a mirar enrere, també en dotació pressupostària a tenor del que ja ha anunciat l’Ajuntament.