Les Roquetes tindrà diada castellera per festa major

Aquest dissabte, 16 de juny, a partir de dos quarts de set de la tarda a la plaça Llobregat, es celebrarà la primera diada castellera de Festa Major de Sant Joan que organitzaran els Castellers de les Roquetes. Anys enrere, altres colles comarcals havien participat en aquesta festa major, però és ara amb la consolidació de la colla local quan vol convertir-se en data important del calendari anual de la colla i com acte propi de la festa major. Les colles convidades seran la Colla Jove de Castellers de Sitges i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

Per aquesta diada els de la camisa grisa volen ampliar la gamma de castells de sis i dependrà de l’assaig d’avui dimecres com divendres per decidir els castells a portar a plaça. Cal destacar l’assaig obert a tothom de divendres a partir de les vuit de la tarda a la mateixa plaça Llobregat on en acabar s’oferirà un refrigeri als assistents. Tal i com estava previs, la colla ha canviat els lloc d’assaig del gimnàs de escola de les Roquetes a l’exterior de l’entrada principal de Centre Cívic l’Espai.

Aquesta primera actuació de Sant Joan serà especial pels primers membres de colla de Les Roquetes quan tot just l’any passat van tenir una presència simbòlica a la festa, realitzant pilars de quatre amb camisa blanca. Així mateix, recordar que la colla participarà en les cercaviles del dissabte 23 i diumenge 24 dins el seguici de balls populars de la Festa Major de Sant Joan d’enguany.