Els bombers han treballat tota la nit en l’incendi

Els Bombers de la Generalitat van anunciar ahir a les 24 h que treballarien tota la nit les tasques d’extinció amb la cinquantena de dotacions terrestres desplaçades a l’incendi de la carretera del pantà.

El foc continuava actiu i fins al moment d’emetre el comunicat s’havien cremat unes 570 hectàrees, d’aquestes 300 hectàrees són d’arbrat.

Pel que fa a l’afectació viària, ja s’havia obert la circulació a la carretera C-32 en ambdós sentits de la marxa i encara continuava tallada la BV-2115 entre els quilòmetres 3 i 7.

Així mateix, les persones que havien estat desallotjades de la urbanització de les Palmeres (Canyelles) no preveien de moment tornart a casa seva. Només unes seixanta persones tenien intenció de passar la nit a la sala multicultural del mateix municipi, la resta ho farien en cases de familiars.

El conseller Puig ha dit que si no hi ha alteració en el vent potser aquest matí es podrà controlar l’incendi.