Divendres, Solers homenatjarà Kilie Minogue

Solers acollirà aquest divendres un sopar-espectacle de tribut a l’artista Kylie Minogue, que hi havia actuat personalment no fa gaires anys. Els espectacles de tribut, basats en la imitació de grans artistes a càrrec d’altres artistes de gran qualitat, són molt comuns als EUA i fins fa ben poc eren força mal vistos entre nosaltres per la bucòlica dèria de buscar “l’autenticitat” en tot. La generalització del pirateig digital i el top manta, ha fet passar aquestes manies a la història i ben segur que el tribut a Kilye Minogue, que anirà a càrrec de la reputada artista Lucy Holmes, farà les delícies dels assistents a l’esdeveniment.

El cobert, taxat a 55 euros, permetrà gaudir de delicadeses com el dau de salmó marinat amb germinats, la vichyssoise amb perles d’alvocat, el cremose de formatge amb cebollí i en cullera i molts altres requisits, ja que això només era l’aperitiu. Ara bé, l’evocació de la figura de Minogue serà, sense cap mena de dubte, la principal atracció. Qui s’ho perdi, la podrà veure a la Gay Parade, bonica rua que el dia 5 de juliol circularà pels carrers de la veïna vila de Sitges.