Amb el bon temps arriben les obres

Un any més amb l’arribada de la caloreta, ribes.org inicia una temporada d’obres. Enguany els canvis seran força importants i aniran orientats, principalment, a garantir la plena funcionalitat del portal tant en la consulta a través d’ordinador com en la consulta amb dispositius mòbils (telèfons, tauletes, etc.).  A més, s’incorporaran nous continguts i noves prestacions, algunes de les quals ben segur que us sorprendran i potser, fins i tot, us agradaran. Serà la nostra manera de celebrar els 15 anys del portal. Així que no us espanteu si veieu canvis, coses a mitges, etc. Ens ho prendrem amb calma. Com diu la vella cançó dels paletes, que sempre ens inspira:

Peret, Peret
fem un cigarro,
vigila bé,
no vingui l’amo;
si l’amo ve,
fes-me un xiulet…
fiuuu… fiiiiiit… 
i de seguida,
i de seguida,
farem paret.