Ribes Power Point

Tot i l’esclat de les xarxes socials, el correu electrònic continua essent clau en la comunicació entre les persones. A la pràctica hi circulen continguts interessants i atractius que, malgrat la privacitat de la via, assoleixen audiències espectaculars.  Els continguts que tenen més circulació són els anomenats memes digitals, que poden tenir formats ben diversos: textos, imatges, petits vídeos, presentacions, etc. Ribes abans i ara és una presentació en format Power Point, signada per Xavier Lacort i Dolors Pascual que està assolint una gran popularitat i que moltes persones ja han rebut de destinataris diversos.  La peça recull instantànies del municipi acompanyades d’elements explicatius que en recalquen la bellesa. Tot un exemple de meme local: no és el primer ni l’últim però en qualsevol cas, val la pena fer-hi una ullada.