Manel Pérez i Marta González exposen fotografies sobre Japó

Japó i les seves ciutats és el tema de l’exposició fotogràfica “Japó amb ulls rodons”, dels fotògrafs Manel Pérez Caselles i Marta González que es podrà veure al Centre Cívic L’Espai de les Roquetes entre el 7 i el 31 de maig. Els dos fotògrafs han captat escenes de la vida de les ciutats nipones i les exposen en un format gran i a tot color.  Segons expliquen ell mateixos, a partir del seu bagatge personal creat amb records literaris, musicals, artístics, cinematogràfics i familiars, han copsat un  Japó íntim, propi i diferent que ens mostren en 20 imatges amb la idea d’apropar a Occident una cultura extraordinària, rica i desconeguda, fruit d’un viatge que consideren enriquidor. La presentació serà el divendres 11 a les 19.30 h i l’horari de visita de dilluns a divendres de 16 a 22 h.