David Puertas i Laura Borràs presenten a Ribes un espectacle musical sobre Toldrà

Eduard Toldrà, el genial compositor vilanoví autor de Vistes al mar, es va morir fa 50 anys. Per commemorar-ho, l’Ajuntament de la capital comarcal ha impulsat tota mena d’activitats entre les quals hi ha un encàrrec a la parella formada pel músic i divulgador musical David Puertas i la il·lustradora Laura Borràs que han concebut un conte d’homenatge  “per a narrador cantant i dibuixos projectats” titulat Canta’m un conte. Segons expliquen els mateixos autors en una nota informativa, l’espectacle dura uns 40 minuts i no solament hi expliquen la vida de Toldrà sinó que fan participar el públic tot cantant algunes de les seves melodies més famoses. L’espectacle serà presentat a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, el dia 12 de maig a les 12 h.  Podeu fer-ne un tast en els vídeos següents: