Una Junta àmplia i nombrosos col·laboradors a l’ACIR

L’ACIR ha fet públics els noms de les persones que integren la junta que la gestionarà sota la marca “Fem Ribes”. Al president, Josep M. Sans, propietari de la taverna La Premsa, s’hi afegeixen Jorge E. Ufenast, arquitecte, que farà de sots-president; Juan C. Del Pozo de La Tratto, que també serà sots-president; Jean Marc Felipe, de l’Adrogueria Versalles, que exercirà de tresorer i Montse Apellaniz, d’SP Assessoria, que serà la secretaria. Els vocals seran Diego Pérez del Supermercat Ca l’Inés; Joan Milà, enginyer industrial; Isabel Jacas, API, i Jordi Mestre, geògraf.

L’equip de professionals col·laboradors són l’enginyer Teo Muniategui, el jurista Josep M. Carrión, l’artista José Dávila, l’arquitecte tècnic Manel Gómez, l’expert en medi ambient Miguel Guerrero, l’interiorista Jordi Garriga, el periodista Magí Fortuny, el geògraf Jordi Mestre, el músic i professor David Puertas, la cuinera Anna Monasterio, l’assessor de banca Josep Juliachs, el metge Xavier Castro, l’arquitecte tècnic Franesc Torres, l’enòleg Enric Bartra, la naturòpata Eva Crespo i l’experta en xarxes socials Lola Barbarà.