L’ACIR aposta per la marca “Ribes”

L’Associació de Comerciants i Industrials de Ribes (ACIR) aposta decididament per la marca “Ribes”. Així ho expressen en la infografia del projecte “Fem Ribes” on afirmen el següent en parlar de la marca: “Marca. Desenvolupament d’un marc que recolzi i aglutini el nom de RIBES”. Precisament, el projecte “Fem Ribes” és la gran aposta del nou equip de l’associació, que presideix el propietari de la taverna La Premsa, JM Sans.

Segons afirmen, la proposta es basa en la cohesió empresarial i social i pretén afavorir la reactivació i el desenvolupament de l’activitat econòmica al poble. De fet, “Fem Ribes” és en realitat l’acrònim F+E+M / R+I+B+E+S, que es basa en dos eixos: d’una banda, l’eix que integren la formació, l’emprenedoria i la marca (F+E+M) i, de l’altra, l’eix constituït pels recursos, les iniciatives, el bé comúo benestar social, els estudis i les estratègies i les sinergies (R+I+B+E+S).

De moment, els impulsors del projecte han obert un perfil personal a Facebook i ja tenen una colla d’amics. Així mateix, han convocat un concurs de logotips.