Els castellers de les Roquetes descarreguen el quatre de sis amb l’agulla

 

Amb els altres castells bàsics de sis, els de la camisa grisa han completat per primera vegada una actuació de tres rondes i pilars. En aquesta diada, celebrada a la plaça Llobregat, també hi havia els Castellers de Castelldefels que han sortit de plaça amb el quatre de sis i pilar de quatre descarregats, a més de diversos intents desmuntats de castells de sis.

En la primera ronda, els Castellers de les Roquetes han bastit un ràpid tres de sis, per a continuació encarar el principal repte de jornada, el primer intent de castell amb l’agulla. El quatre, obert de mides ha treballat amb tranquil·litat i la valenta canalla de la colla no ha dubtat a l’hora de realitzar les dues aletes. Per acabar un quatre de sis amb debut de nous castellers i el pilar de quatre.

La propera activitat per la colla està prevista pel 6 de maig , quan l’àrea social organitza una pujada popular al cim de Montgròs on esta previst enlairar-hi un pilar de quatre… d’alçada.

Les fotografies es poden veure al seu perfil Facebook.