Dissabte tornen les curses a l’Autòdrom de Terramar

Els motors tornara a rugir dissabte a l’Autòdrom de Ribes. Rum. Ruuuuuum. Almenys 40 vehicles “d’una qualitat històrica i vistositat excepcional”, en paraules dels organitzadors, participaran en una competició que unirà els tres circuits mítics de Catalunya: Montjuïc, Ribes-Terramar i el circuit de Catalunya a Montmeló.  Segons Espíritu de Montjuïc, l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, pretenen visibilitzar “una singularitat” ja que, segons afirmen, “no existeix en cap altra part del món un territori com el català que al llarg d’un segle hagi construït i fet grans a tres circuits internacionals, que han influït en l’esdevenir de la història de la competició i de la pròpia automoció.”

La cursa, denominada Targa Catalunya, tres circuits, una passió  (res a veure amb la setmana santa ni la processó de les Roquetes) tindrà lloc dissabte. Els interessats a participar-hi s’han de posar en contacte amb l’organització, que tot i que parlen de l’Autòdrom de “Sitges-Terramar”, reserven al nom del nostre municipi un honorable parèntesi; qui sap si per congratular-se amb les nostres magnànimes autoritats que en bona lògica deuen estar al cas de l’esdeveniment. Ruuuuuuuum.