Baixíssima activitat als polígons industrials del municipi

L’activitat als polígons industrials de Ribes és ben baixa segons es desprèn de les dades que s’han fet públiques de l’estudi presentat ahir per Node Garraf a Can Puig.

El treball aborda tres polígons del municipi: Vilanoveta, Parc Tecnològic Can Puig i PAE C-31 (tocant a la serra del Carç).  A Vilanoveta, l’ocupació per empreses no arriba al 35% . Al polígon PAE C-31 se situa al 24, 58%. Al Parc Tecnològic Can Puig, tot i els anys que que fa que rep aquest nom tan modern i optimista, no hi ha pràcticament res: tot està per fer (en temps de bonança hauríem afegit “i tot és possible”).

La bona notícia és que l’estudi serà la base per donar un veritable impuls a la captació d’empreses. Precisament, l’agència Node Garraf és una eina amb un gran potencial, concebuda amb aquesta finalitat.

Elaborat per S&S Estudis i Serveis, l’estudi va ser presentat ahir a Can Puig.  S’hi analitza l’estat de 371,66 km2 distribuïts en 18 polígons: onze a Vilanova i la Geltrú, tres a casa nostra, dos a Sitges, un a Canyelles i un a Cubelles.