Castells de sis en l’actuació dels castellers de les Roquetes al Tibidabo, en la prèvia de Sant Jordi

Molt bones sensacions les obtingudes per la colla en aquesta primera sortida amb camisa grisa, segons informa la mateixa colla. De bon matí del passat diumenge, més de cent vint persones, castellers i acompanyants es dirigien cap aquest parc d’atraccions de Barcelona, a on al punt del migdia compartiren plaça amb els Castellers de Figueres. Després de l’actuació, la colla gaudir fins al capvespre del recinte d’oci.

Per tractar-se del primer castell de la temporada i atès l’imponent escenari del Tibidabo, el tres de sis, lent d’execució i atabalat pel pont de dalt va haver de ser treballat. En segona ronda, un clavat quatre de sis significar un pas en qualitat i mides respecte els realitzats l’any passat. Per acabar un quatre de cinc net amb agulla i pilar de quatre.

Per aquest diumenge i en la primera Diada Castellera de Sant Jordi que organitza la colla, la tècnica anuncia l’intent de quatre de sis amb l’agulla, acompanyat del tres i quatre de sis. En la Diada també hi seran presents els Castellers de Castelldefels. L’actuació començarà a les dotze del migdia a la Plaça Llobregat.