Un equip ribetà serà present a la Trailwalker 2012

Ribes Trot Oxfam són quatre ribetans més un equip de suport que enguany prendran part a la Intermón Oxfam Trailwalker els propers dies 5 i 6 de maig. Aquest és el desafiament esportiu i solidari més gran del món, que arriba a Catalunya després d’haver passat per països com el Japó, Regne Unit o Bèlgica.
La prova consisteix a recórrer la distància de 100 Km que separa Olot de Sant Feliu de Guixols, unint el Pirineu amb la Costa Brava, en un màxim de 32 hores i amb un clar objectiu: recollir un mínim de 1.500 € per lluitar contra la pobresa. Totes les donacions van integrament als diferents projectes que Intermón Oxfam té en més de 40 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.
El proper divendres 3 de febrer a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes hi haurà la presentació de l’equip i del projecte a partir de les 19 hores. Per qualsevol col·larobació i aportació podeu consultar l’espai web de Ribes Trot Oxfam.

Equip ribetà de la Trailwalker 2012