La Joventut Ribetana s’imposa al Quintinenc per 1-2

Esports
Líders en solitari, se situen a 6 punts del segon classificat

Victòria ajustada de la Joventut Ribetena al camp complicat del Quintinenc. Els de Ribes van perdonar i després van acabar demanant l’hora en un partit on el Quintinenc mereixia alguna cosa més. En els primers compassos del partit la Ribetana es va fer amb el control al mig del camp i en el minut 4 Didi feia una jugada marca de la casa i establia el 0-1 en el marcador. Aquest gol aplanava la dificultat del partit per la Joventut Ribetana i encara complicava més les opcions del Quintinenc d’esgarrapar algun punt. La Joventut, però seguia atacant i sent l’amo i senyor dins del terreny de joc. En el minut 14 era Candel el que establia el 0-2 en el marcador, Candel va demostrar una vegada més que és un home gol i ja es el segon màxim golejador de l’equip amb 7 gols seguit de Jordi Perez amb 3. En el minut 18 el porter Nico treia amb les mans una passada llarga cap al devanter Mestres que es podia haver quedat sol davant de porteria. El públic local va interpretar que el refús de Nico era fora l’àrea i va demanar l’expulsió del porter ribetà.

A partir d’aquí el partit s’endurí l’àrbitre encertadament tallava les jugades i castigava als jugadors amb targeta groga. En el minut 24 el porter del Quintinenc era expulsat per tocar amb les mans a fora l’àrea, una pilota que ja entrava a la porteria local. La jugada era molt semblant a una altre que s’havia produït a l’àrea ribetana anteriorment tot i que aquesta vegada quedava clar que la pilota tocada amb les mans pel porter havia estat fora de l’àrea. La posterior falta picada per Didi es va estavellar sobre la barrera.

Els ànims estaven encesos i cinc minuts mes tard i després d’un xut de Didi a porteria un defensa del Quintinenc era expulsat per desviar una pilota amb la mà quan aquesta ja s’introduïa a dins de la porteria. L’àrbitre Pardo Alacaraz seguint correctament el reglament expulsava al defensa Ben amb vermella directa i xiulava penal. El penal va ser tirat per didi però la pilota anar a l’arrel del pal i posteriorment un defensa va desviar la pilota a córner. Els anims seguien molt calents i en el minut 36 el migcampista quintinenc Vila era expulsat per recriminar una jugada a l’àrbitre. D’aquesta manara el Quintinenc es quedava amb 8 jugadors al terreny de joc i quedaven més de 50 minuts per disputar. Tot feia pensar que el partit acabaria amb golejada però no va ser així. Desprès d’unes jugades desprofitades pels jugadors ribetans es va arribar a la fi dels primeres 45 minuts.

A la segona part la tònica va canviar i el Quintinenc amb inferioritat va ser capaç de plantar cara a una ribetana que va oferir un joc molt pobre en aquesta segona part i que fins i tot haguès pogut perdre algun punt. La Juve seguia tenin les seves ocasions de gol però en aquesta segona part els jugadors ribetans estaven molt negats davant de porteria. Fèlix que es va encarregar de l’equip ja que el primer entrenador Roberto Guillen va moure a la banqueta i va anar fent canvis per intentar canviar la tònica del partit. En el minut 71 Morera i convertia el 1-2 en el marcador despres d’un corner llençat per Casanovas. Aquest gol va fer posar nerviosos als jugadors ribetans ja que veien com podien perdre el partit ja que dos minuts mes tard Daniel era expulsat per doble amonestació. El Quintinenc seguia atacant i quan faltave deu minuts per la fi del partit era el davanter Didi el que agafava el camí cap els vestidors abans d’hora. Eren nou contra vuit a dins del terreny de joc i podia passar de tot. En un atac del quintinenc Titi va treure sobre la mateixa linea de gol una pilota que podia haver significat el 2-2. La Juve tot i la superioritat es va limitar a defensar i quan passaven cins minuts del temps reglamentari l’àrbitre Pardo Alacaraz va xiular la fi del partit.

A la fi del partit tot i guanyar els tres punts els jugadors de la Juve reconeixien que no havien fet un bon partit i que hi ha moltes coses a millorar si es vol estar als llocs de privilegi d’aquest grup onze de la tercera territorial.

El proper partit serà el diumenge devant el FC Sant Esteve Sesrovires. Un equip amb jugadors molt joves que es troba a la zona baixa de la classificació. Amb aquesta victòria la Joventut Ribetana segueix líder i amplia l’avantatge amb el segon classificat qué és l’Hortonenc a sis punts.

CF QUINTINENC 1

CF JOVENTUT RIBETANA 2

 

ALINEACIONS:

CF QUINTINENC: Camorany, Herrero, Cardona, Ben, Suriol, Zafra, Vila, Murugo, Bouzriba, Casanovas, Mestres.També van jugar: Rodriguez, antunez, Baddon, Martinez i Morera

CF JOVENTUT RIBETANA: Nico, Titi, Moha, Alexis, Claris, Guti, Daniel, Roger, Candel, Didi i Mesi. També van jugar: Oriol, Mario, Jordi Perez i Rafa.

ÀRBITRE: Sr Miguel Pardo Alcaraz. Correcte. Va mostrar targeta graga als locals Herrero, Cardona, Murugo, Baddon i Martinez, i als visitants Claris, Alexis, i Mario. Va expulsar als locals Camorany, Vila i Ben i als visitants Daniel i Didi

 

GOLS: 0-1 minut 4 Didi

0-2 minut 16 Candel

1-2 minut 71 Morera