L’Ajuntament acull una reunió de treball del Consell Català del Moviment Europeu

política
Va tenir lloc dimarts, 11 de desembre

El passat dimarts, dia 11 de desembre de 2007, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va acollir la reunió de treball que convoca, periòdicament, el Consell Català del Moviment Europeu amb representants dels diversos municipis membres del Consell Català i de la Diputació de Barcelona. La trobada va posar de relleu la feina que fan els municipis per promoure el sentit europeista en el conjunt de la ciutadania i la constatació, un cop més, de la participació activa dels municipis catalans en el procés d’integració europea. En el decurs d’aquesta reunió els representants dels ajuntaments van presentar els nous projectes i activitats que estan preparant en aquest nou curs 2007-2008.