L’ACIR organitza una gimcana de Nadal

Economia
També incentiven als seus clients amb diferents obsequis

L’Associació de Comerciants i Industrials de Ribes (ACIR) organitzen per primera vegada al municipi una gimcana de Nadal que han anomenat Nadalcana. Com bé indica el seu nom, aquesta activitat consistirà en una cursa de característiques especials o de dificultat capritxosa amb finalitat divertida. Per aquest motiu es podrà participar amb equips de 4 o 5 persones, sigui quina sigui la seva edat però amb la presència mínima d’un adult. Això sí, una de les condicions sine qua non que hauran de complir tots els grups és que aquests hauran d’anar ambientats o disfressats d’alguna temàtica nadalenca.

La Nadalcana es farà el dilluns dia 24 de desembre, a dos quarts d’onze del matí, a la plaça Salvador Espriu de Ribes.

En quant a les inscripcions, aquestes es poden fer a la botiga de roba infantil del carreró de la Torreta número 21; a les cafeteries de la plaça Maria Mercè Marçal i de la plaça Layret i a la botiga de roba infantil del carrer Lluís Companys número 57.

D’altra banda, i dins de la campanya de Nadal que estan duent a terme els comerços, alguns dels establiments adherits a l’ACIR també estan obsequiant als seus clients amb amb val d’entrada per a la ludoteca que es farà al CEIP La Riera els dies 27 i 28 de desembre’07 i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener’08, de 11 a 13 hores i de 17 a 19 hores (el dia 5 només pel matí, ja que a la tarda hi haurà la cavalcada de Reis). La Ludoteca es gratuïta i els tiquets seran lliurats pels establiments associats i adherits a la Campanya de Nadal. Tanmateix, aquests establiments també lliuraren unes paperetes per un sorteig públic que tindrà lloc el dia 5 de gener’08, a la mateixa escola de La Riera (a les 13:30 hores) i on es sortejaran tres premis de 1000, 600 i 300 euros per poder gastar als establiments associats. Aquest premis no són en efectiu ja que la intenció es que les persones premiades puguin utilitzar-los en els establiments col·laboradors.