ICV-EUA invita a participar en el redactat definitiu del PAM

política
El document es pot consultar al bloc de la formació i al web municipal

En un escrit al seu bloc, ICV-EUA invita a participar en la composició definitiva del Pla d’Acció Municipal (PAM). Segons expliquen, el document “és el fruit del treball del govern, format per PSC i ICV-EUiA comptant no només amb els respectius programes de govern sinó a partir del buidatge del conjunt de les propostes que totes les forces polítiques han considerat prioritàries i comunes en els seus programes. Per tant, és en el seu origen, un document de consens per a treballar i poder definitivament posar en marxa, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida en el nostre municipi, els serveis, l’atenció a les persones, els equipaments i les estructures de seguretat, neteja, sanitat, educació, cultura, esports, així com el medi natural i urbà, la planificació territorial, en termes sempre d’equitat i sostenibilitat.”