L’Espai Blau col·labora amb la Marató

Societat
El centre esportiu organitza diverses activitats en motiu de gala de beneficència de Televisió de Catalunya

El Complex Esportiu Municipal Espai Blau de Sant Pere de Ribes participarà enguany molt activament a La Marató de TV3, que aquesta edició dedicarà els seus esforços a la lluita contra les malalties cardiovasculars. Segons informa l’Ajuntament, l’equipament esportiu que es troba al Bosc de Plaça de Ribes ha preparat una jornada solidària pel pròxim diumenge 16 de desembre amb tota una sèrie de propostes lúdicofestives. El programa d’activitats s’ha dissenyat pensant en que sigui una jornada oberta a tots els públics i on tothom i tingui cabuda. Així s’han previst diverses activitats aquàtiques per a totes les edats, un esmorzar popular i una actuació de ball. Vegeu el fullet divulgatiu

El director tècnic del centre, Juan Diego Romero, afirma que, amb aquesta iniciativa, “l’Espai Blau vol col·laborar activament i ha volgut aprofitar la bona predisposició del personal i dels seus usuaris per organitzar una jornada diferent, divertida i on tothom pugui gaudir en família, i a més i com a objectiu principal que això pugui aportar un donatiu a la Marató de TV3, referent de solidaritat a Catalunya per aquestes dates.”