Sant Camil organitza una marató de donació de Sang

Societat
Tindrà lloc el dia 18 de desembre, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores, a la sala d’actes de l’hospital

L’Hospital Residència Sant Camil, juntament amb el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, organitza la primera Campanya de Donació de Sang de Nadal en aquest centre sanitari. La marató es farà el dia 18 de desembre, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores, a la sala d’actes. Segons fonts de l’organització, la campanya està oberta “a tots les persones, donants i amics, i a tothom que vulgui apropar-se a l’Hospital”. Hi estan convidats especialment tots els treballadors i personal del centre sanitari, així com els treballadors municipals i les entitats i associacions del municipi. Perquè tal i com diu un dels lemes de la campanya “donar sang és donar vida”.