S’amplia el Servei d’Assessorament Jurídic per a Estrangers

Societat
Aquest és un servei públic municipal que presta l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC)

El Servei d’Assessorament Jurídic en matèria d’Estrangeria de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha ampliat el seu horari d’atenció al públic segons informen fonts municipals. Aquest servei, que duu a terme l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC) al nostre municipi amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha passat a ser setmanal enlloc de quinzenal. Així, des d’aquest mes de desembre s’estan disposant entrevistes individuals, tots els dilluns de 10 a 14 hores (alternant Ribes i les Roquetes). A Ribes les visites es reben a les dependències municipals de la Masia de Can Puig (al carrer Major) i a les Roquetes a l’Edifici Institucional (plaça de la Vinya d’en Petaca).

Els usuaris potencials del servei són totes les persones autòctones i immigrades, tant comunitàries com extracomunitàries, residents o no a la comarca del Garraf.

Per sol·licitar hora, cal dirigir-se a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Ribes o les Roquetes o bé trucar al telèfon 902 076 760.

Entre les seves principals funcions el centre dóna informació i assessorament jurídic especialitzat en matèria de residència i permisos de treball. Un assessor especialitzat en la matèria, ofereix informació i assessorament sobre tots els tràmits relacionats amb la documentació que puguin necessitar (processos de regularització i normalització, reagrupaments familiars, etc.). Tanmateix també s’assessora a entitats i institucions sobre normativa d’estrangeria.

Vegeu el calendari del servei.