Milloren el clavegueram al Mas d’en Serra

Societat
S’estan executant les obres de l’interceptor d’aigües pluvials de la Zona Alta de les Roquetes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està duent a terme les obres del Projecte de l’Interceptor d’Aigües Pluvials de la Zona Alta de les Roquetes, a l’avinguda Mas d’en Serra segons informa el Servei de Premsa municipal. Aquestes obres tenen per finalitat desviar les aigües de pluja d’aquesta zona i així ajudar a resoldre els problemes que es produeixen a la part baixa de la conca. A partir del proper dilluns 10 de desembre, i fins el divendres dia 14 (ambdós inclosos), està previst que finalitzi la segona fase de les obres i que s’asfalti el tram de carrer que va des de la cruïlla del carrer Pedraforca fins a la del carrer de les Agudes. És per això que es tallarà el trànsit i l’accés rodat de veïns a la zona afectada.

El passat dimarts 27 de novembre ja es va asfaltar el primer tram de les obres (a l’Avinguda mas d’en Serra, entre els carrers Tarragona i Puigmal, inclosa la cruïlla del carrer Puigmal) i ja s’ha restablert el trànsit en aquest tram.

Així, amb la finalitat de minimitzar les molèsties que aquesta actuació pugui causar, l’ajuntament ha tramès un comunicat a tots els veïns informant-los de la situació, tot agraint la seva col·laboració. Durant el transcurs de les obres no es podrà aparcar en el tram de carrer afectat ni sortir ni accedir als garatges de les cases. Tanmateix, també es desviarà el trànsit rodat.

Aquesta actuació quedarà totalment aglomerada el dia 14, a les 8 del vespre, i tan sols restarà la reposició de la senyalització, que es preveu executar la setmana següent.