Inauguren la rehabilitació de l’Escola de Puigmoltó

política
L’acte tindrà lloc dimarts a migdia i hi assistirà la directora territorial del Servei d’Ocupació

La cloenda de l’escola-taller de l’antiga Escola de Puigmoltó i la inauguració de l’edifici com a equipament associatiu i cultural seran objecte de celebració dimarts, a les 12 hores. A l’acte, que es portarà a terme al mateix edifici (c. de Puigmoltó, 9, Puigmoltó) hi assistiran Josep Antoni Blanco, alcalde del municipi; Joan Anton Fernández, regidor d’Educació de Ribes; Abigaïl Garrido, regidora d’educació de les Roquetes i Montserrat Miravent, directora territorial del Servei d’Ocupació de Catalunya. A més de l’acte protocol·lari d’inaguració i els parlaments corresponents, es lliuraran diplomes als participants en l’escola-taller i es farà una visita a l’edifici.

A l’acte hi han estat convidats, a banda dels polítics indicats, els regidors i portaveus de la Corporació, dues representants de l’oficina de treball de Vilanova, alumnes i monitors de l’escola taller, tècnics municipals i associacions d’empresaris.

D’altra banda, dissabte dia 15 hi haurà portes obertes a la instal·lació.