El Sènior Masculí del Bàsquet Ribes, líder en solitari

Esports
S’imposa al Premià per 86-54 i al Calafell per 105-62

El Bàsquet Ribes és el nou líder de la competició després de superar àmpliament dos rivals de la zona baixa de la taula com són el Premià i el Calafell. Cap d’aquests dos equips va inquietar el Ribes, que des de l’inici d’ambdós partits va manar en el marcador i en el ritme del joc amb autoritat. L’única nota negativa es va donar al partit contra el Premià, on l’equip va jugar una mica més relaxat que de costum i això es va traduir en la pèrdua de 30 pilotes. No obstant, això es va corregir perfectament contra el Calafell. Els homes de Magí Parra van firmar un bon partit en tots els aspectes, dominant un dòcil rival de principi a fi després de sentenciar-lo ja al primer quart i oferint bones dosis d’espectacle.

Amb aquestes dues victòries el Ribes ja suma vuit jornades seguides guanyant, i el que és més important, els ribetans estan reafirmant-se a cada partit en la seva aposta pel bàsquet ofensiu, no en va ser el millor atac de la categoria els ha portat a ser els líders amb dues victòries d’avantatge sobre Monjos, Tortosa i Viladecans.


Premià 54 – Bàsquet Ribes 86

Bàsquet Ribes 105 – Calafell 62