El discurs de l’alcalde, complet

política
L’Ajuntament l’ha distribuït als mitjans i es pot consultar íntegrament al lloc web del PSC

Ja es pot consultar íntegre el discurs que va proclamar ahir Josep Antoni Blanco, alcalde del municipi, en el Ple sobre l’estat del municipi al web de l’agrupació local del PSC. Per la seva banda, l’Ajuntament l’ha enviat als mitjans de comunicació per a la seva difusió. La peça s’obre amb una reflexió sobre l’avenç del municipi en els darrers anys i la concurrència de sectors que hi han contribuït: “Sant Pere de Ribes és avui un municipi més pròsper, millor dotat, amb més altes cotes de qualitat de vida que fa uns anys i amb una administració més moderna, és gràcies a l´esforç que tots plegats (governs i oposicions, ciutadans i ciutadanes, entitats i associacions, sectors econòmics i socials… tots!) hem vingut esmerçant des del 1979 fins ara..”.