Lluïsa Laguna omple de gom a gom la sala gran dels Xulius

Esports
Èxit i alt nivell en la primera sessió de projeccions de muntanya i aventura

L’aventura de Lluïsa Laguna a la Marathon des sables va captivar els assistents a la primera projecció del cicle dedicat als esports de muntanya que organitza la Secció de Farra i Acció dels Xulius. La Sala Gran de l’entitat es va quedar literalment petita per acollir el nombrós públic, una part del qual va haver de seguir la intervenció a peu dret. Les imatges i les narracions de Laguna van engaxar des del primer moment i van deixar molt bon regust de boca en l’inici d’un cicle que continuarà dissabte a les 19.30 h amb la projecció Ribetans al Kilimanjaro a càrrec de Manel Gómez, Joan Puig, Raül Batalla i Josep Moya. La projecció narra el viatge que quatre ribetans van fer aquest any al cim més alt d’Àfrica, el Kilimanjaro de 5895 m, com a part de l’expedició de “Llagut, natura i esport”.