Garcia Hervás ha de deixar urbanisme segons el PPC

política
Seguretat, reorganització tècnica i política a urbanisme i reforma de l’Ajuntament prioritats populars per als pressupostos 2008, que continuen apostant per un canvi de Govern

Per al PPC una de les urgències que ha d’abordar el municipi en el moment d’esbossar els pressupostos per al 2008 és “una reorganització dels serveis d’urbanisme” que comportaria la retirada “dels tècnics actuals, que duen una gestió desastrosa”. Els canvis no han de ser només tècnics, també polítics. Per a Martí Virgili, Urbanisme requereix “un polític amb dedicació i no com ara que s’hi dedica a hores perdudes, després de plegar de la seva feina a Sitges”. El comentari al·ludeix a la condició de l’actual titular d’Urbanisme que és el cap del Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Sitges (PSC).

Ara bé, a l’hora de prioritzar les inversions a tenir en compte en els pressupostos del 2008, el PPC destaca la seva aposta decidida per la seguretat: “en quatre anys cal incorporar 15 o 20 agents nous i dotar la Policia Local d’una seu en condicions”. El portaveu popular recorda que “actualment no tenen dutxes i cal dotar-los de material de tota mena”. Un altre punt a tenir en compte és l’externalització de “la neteja, la jardineria i el manteniment de la ciutat, per tal d’ampliar els serveis i exigir una millor qualitat”. El tercer punt que els populars destaquen és la reorganització dels sereis d’urbanisme. A continuació, demanen una reforma en profunditat de la Casa de la Vila. Diu Virgili: “és llastimós que vulguem fer teatrillus i nous equipaments i disposem d’una seu municipal lamentable”. Virgili és plany que “l’esforç en aquest sentit s’ha fet a la Vinya d’en Petaca, edifici molt poc pràctic”.

La cinquena prioritat per al PPC és el suport a les “polítiques de planificació comarcal,comunicacions, transport, gestió urbanística i promoció cultural, turística i econòmica”. En sié lloc, “donar prous recursos als Serveis Socials, per donar cobertura als més necessitats”. Finalment, Virgili vol que es tingui en compte la projecció exterior: “no estem agermanats amb cap municipi europeu, com la quasi totalitat dels municipis que ens envolten, no podem ésser una illa diferent ni estar al marge de les realitats” En aquesta mateixa línia reclamen l’entrada al Consorci Comarcal de la TDT.