El Ger acollirà “Els Pastorets”

Cultura
Les representacions tindran lloc els dies 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener

No es tracta de cap innocentada, sembla, tot i que ningú posaria la mà al foc per un titular com aquest. El Ger acollirà enguany Els Pastorets. La bonhomia que es respirava abans de les eleccions entre les entitats ribetanes feia dir als més fotetes que estava cantat que el naixement del Pessebre Vivent dels Xulius es faria al Palmerar, però la realitat supera la ficció (i la imaginació malaltissa d’alguns) i enguany el Ger competirà en la modalitat de teatre popular nadalenc amb els Xulius i el Centre Parroquial. Si més no, així ho anuncia el prestigiós actor vilanoví Toni Albà al seu fotobloc.

Sembla que l’explicació és ben senzilla: les obres al Teatre Principal capitalí han portat al grup de teatre que hi representava l’Adveniment de l’Infant Jesús a optar per una representació que denominen Els pastorets a l’exili. Apunta la mateixa font que en l’obra hi participen “noms com Toni Albà, Sergi López, Guillem Albà i Jordi Rios (entre d’altres)”. L’obra que representen és la de Josep M. Folch i Torres si bé hi introdueixen elements còmics que donen una especial personalitat a l’espectacle. Les sessions seran els dies 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener.