Ja inscriuen per al Casal de Nadal

Societat
Qui s’hi vulgui apuntar ho pot fer fins al 13 de desembre a Can Puig

Després de la sessió informativa que es va fer dijous passat, dia 22 de novembre, a la Sala d’Actes de Can Puig, avui s’ha obert el període d’inscripcions al Casal de Nadal. Des del 27 de novembre ja es poden formalitzar a les dependències municipals que es troben a la Masia de Can Puig (al carrer Major) de 8.30 a 14 hores. El Casal de Nadal es durà a terme els dies 27, 28 i 31 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener. S’adreça a nens de 3 a 12 anys i es realitzarà a l’Escola Les Parellades. Els pares i mares podran triar entre diversos horaris, amb un ventall que va des de les 7:45 del matí a les 17 hores. A més, com a novetat d’aquest any, els petits s’hi podran inscriure només per a determinats dies.