L’ACIR organitza una fira comercial d’artesans

Economia
Tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 a la carretera dels Cards de Ribes

Els dies 7, 8 i 9 de desembre es farà a Ribes, a la carretera dels Cards, una Fira d’Artesans organitzada per l’Associació de Comerciants i Industrials de Ribes (ACIR) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Segons l’organització, és una iniciativa destinada a dinamitzar el comerç local tot aprofitant la proximitat de les Festes de Nadal i, a la vegada, oferir un servei més pròxim als seus usuaris i clients. Per aquest motiu, la voluntat de l’ACIR és que aquesta fira esdevingui un espai on tinguin cabuda tots els comerços (roba, llar, complements, mobles, sabates etc..), establiments de menjar, artesans i, per primer cop, aquest any també s’introduiran tots aquells artesans relacionats amb els pessebres, arbres i plantes de Nadal, regals i tot allò que contribueixi a convertir aquesta mostra en una gran fira de Nadal. Un altre dels seus atractius seran el preus especials.

Aquesta mostra s’emmarca dins de les activitats de la campanya de Nadal que estan duent a terme els comercials, com el lliurament als seus clients de vals de descompte per a compres o un concurs d’aparadors.


Paral·lelament a la Fira, també s’han organitzat tot un seguit d’activitats complementaries. Així, durant la celebració de la fira es faran un tallers de vidre i ceràmica, exhibicions de danses, balls, activitats esportives i passejades amb poni. La inauguració serà el divendres dia 7, a les 6 de la tarda, i l’horari del recinte de 10 del matí a les 8 del vespre.