Nova iniciativa local d’ocupació

Economia
El programa Ilo Ser5 pretén millorar l’ocupació d’aturats en l’àmbit dels serveis a les persones

El passat 15 d’octubre es va iniciar el programa Ilo Ser5 (Iniciatives Locals d’Ocupació en el sector dels Serveis d’Atenció a les Persones), l’objectiu principal del qual és millorar l’ocupació de les persones aturades en relació a l’àmbit dels serveis a les persones. Aquesta iniciativa es du a terme a través d’un itinerari modular d’activitats d’assessorament i orientació professional; formació; l’oportunitat de realitzar pràctiques laborals; suport; assessorament i formació en la creació d’empreses; acompanyament i assessorament per a la inserció.

Dins d’aquest programa es realitza el curs de Monitor/a de lleure infantil i juvenil amb dos mòdul d’especialització: “Menjador Escolar” i “La intervenció amb infants i joves amb necessitats educatives especials”.

A més es realitzaran altres accions formatives per complemetar la seva formació, com pots ser manipulació d’aliments, tècniques per explicar contes als infants, tallers manuals, danses i cançons.

En aquest curs participen 22 persones, el perfil del grup és de dones de 30 a 45 anys que estan interessades a realitzar aquesta formació per treballar de monitores en un menjador escolar i conciliar la seva vida laboral i personal.

Aquesta titulació les habilita per treballar en activitats extraescolars, colònies, campaments, rutes, casal d’estiu, tallers a una entitat d’esplai, acollides a les escoles ,acompanyaments a piscina i menjadors escolars .

La formació es realitza al Centre Cívic l’Espai i a Can Puig de dilluns a divendres de 9.30h. a 13.30h.