L’Altaveu de novembre ja es reparteix

Comunicació
Diversitat de continguts a la publicació comercial del poble

El número de novembre de L’Altaveu ja és al carrer amb continguts suggerents, com sempre. Per contrastar amb els primers freds, s’obre amb un reportatge entorn de Cap Verd. L’habitual reportatge sobre masos, a càrrec de Núria Martí, se centra aquesta vegada en la masia de Can Mironet, a tocar del bosc de Solers. Carles Miret, una vegada més, brinda als lectors de la publicació fotografies del seu web, entre les quals destaca aquesta vegada una de la canalla de Ribes que esperava que passés el dictador Franco, l’any 1949. Altres continguts que s’hi poden trobar fan referència a la Fira d’Artesans que tindrà lloc pels volts de la Puríssima, la programació de les Xerrades de Tardor, el “bateig astronòmic” d’uns alumnes de l’IES, una reflexio sobre la “res pública” a càrrec del Cabaler, les notícies de El Cancell i el comiat d’un amic, Francesc, a càrrec de Cristina Perelló i Xavier Colom. A més, hi ha receptes de cuina, informació sobre mascotes, salut i molts interessants consells comercials.