Dos xicots del municipi detinguts en una espectacular persecució

Successos
La Guàrdia Civil de Tarragona els va interceptar en un cotxe robat després d’empaitar-los per tota la ciutat

Les inicials F.J.R.P i J.O.G corresponen a dos joves del municipi amb 18 anys que van ser detinguts a Tarragona junt amb dues persones més després de protagonitzar una espectacular persecució pels carrers de la ciutat imperial. Segons ha explicat la Guàrdia Urbana tarragonina a El Cancell, a les 6 del matí de dissabte uns policies van observar un turisme Fiat Uno que se saltava un semàfor vermell i li van cridar l’alto. Sense fer cas de les ordres d’aturada, el vehicle es va fugar a alta velocitat.

La persecució va tenir lloc a la part baixa de la ciutat, en la proximitat del Port Esportiu.  Com que es tracta d’una zona festiva, hi havia trànsit tant de vehicles com de vianants. Precisament, en la seva fugida esbojarrada, el cotxe va posar en perill diversos vianants que van haver de saltar per evitar que els atropellessin, sempre segons fonts policials. A més, el vehicle va enfilar més d’un carrer en sentit contrari. L’arribada d’un reforç va permetre a la Guàrdia Urbana interceptar el cotxe i comprovar que era robat.

Els policies van efectuar proves d’alcoholèmia al conductor, I.G.O, un vilanoví de 20 anys, que van donar positiu. Acte seguit van detenir-lo pels presumptes delictes de furt i contra la seguretat del trànsit (alcoholèmia i conducció temerària). També van detenir per furt els dos veïns de Ribes. El quart ocupant del cotxe, J.O.G, de 18 anys i resident, segons sembla, al barri de Roquetes de Barcelona, va ser detingut amb la mateixa acusació.