Derroten el Monjos tot esperant el Gelida

Esports
Els del sènior masculí del Bàsquet Ribes s’hauran d’exigir més, demà, a la pista del líder

El sènior masculí del Bàsquet Ribes va sumar dissabte passat la quarta victòria consecutiva davant del Monjos gràcies a la major efectivitat als últims minuts. El partit va arribar ajustat al final, però no van ser poques les vegades que els homes de Magí Parra van tenir la sentència a les mans i van perdonar el rival. Per sort, la tradició que dicta que qui perdona ho acaba pagant amb la derrota no es va complir aquest cop, i els ribetans, gràcies a aquesta nova victòria, visitaran demà la pista del líder, el Gelida, amb l’opció de tornar a Ribes encapçalant la classificació.

Després d’una primera part on els locals van dominar però van donar vida al rival en reiterades badades defensives, el partit es va trencar per primer cop tot just començar el tercer període amb un parcial de 7 a 2 que posava el Ribes 11 punts amunt, distància que es va mantenir 3 minuts al marcador però que va quedar en no res gràcies a un 0-9 a favor dels del Penedès.

Un triple del Ribes al final del període més un altre tot just començar l’últim quart va tornar a eixamplar la diferència fins als 8 punts, però el Monjos va contestar altre cop amb un 0-9 que els posava per primera vegada per davant després del 0-3 inicial. Així, el Ribes es va trobar afrontant el primer final ajustat de la temporada contra un dels rivals més seriosos del grup, però no ho va acusar gens. Els blaus van firmar els millors moments en defensa just llavors, sentenciant el rival amb un parcial de 9-0 que els assegurava la victòria menys brillant però més treballada de l’any.