Can Miret de les Torres, la casa més cara de Catalunya

Economia
Està a la venda per 6.900.000 euros al portal immobiliari sacacasa.com

La casa més cara de la província i amb quasi total seguretat del país es troba a Ribes. Se’n fan ressò diversos mitjans estatals que aporten detalls com el preu, que es troba a Vallpineda (sic!) i que l’han donat d’alta al portal Sacacasa, un web especialitzat en anuncis immobiliaris del grup Vocento. Una simple consulta amb aquests paràmetres al popular portal permet descobrir que és Can Miret de les Torres.

Si sou dels que busqueu sostre, no us ha tocat cap pis de protecció oficial i hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb la immobiliària venedora des del mateix portal. Només val 6.900.000 euros (no fa gaires anys es trobaven pisos per aquest preu, en pessetes). En cas que no hi arribeu, sempre podeu optar per l’habitatge més barat de la província de Barcelona, que es troba al barri d’Horta, a Barcelona, i costa 99.166 euros.

Ara, si sou ribetans de soca-rel, us voleu quedar al municipi i opteu per Can Miret, disposareu de 1.434 metres quadrats edificats i 5.000 més de solar, 15 habitacions (13 dobles i dues individuals), 6 banys, tres cuines, safareig, menjador, terrassa, terres de ceràmica, 3.000 metres de jardí, garatge, armaris, llum, llar de foc, capella, corrals i bassa. Sobre el valor cultural de l’edifici, consulteu aquesta excel·lent fitxa de Pobles de Catalunya.

Comprar la casa més cara de Catalunya no serà mai un pas en fals. Hi podeu pujar de peus. Com afirma el rellotge de sol que adquirireu junt amb la finca: “Mon caminar és segur, la llum del cel em guia”.