La TDT comarcal començarà sense Ribes

Comunicació
El dia 1 de gener començaran les emissons segons el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació

El dia 1 de gener de 2008 començarà a emetre la TDT comarcal segons el calendari de desplegament que ha presentat avui el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, en una compareixença. El document preveu que el multiplex corresponent al sector de Vilanova i la Geltrú sigui dels que comencin a emetre de bon començament. D’entrada, doncs, Ribes no podrà participar en el projecte inicial ja que l’Ajuntament no hi ha destinat recursos durant el 2007 i tot just ara es parla de destinar-n’hi per al 2008. Caldrà veure què exigirà el consorci a l’Ajuntament de Ribes per rescabalar la inversio que s’hagi pogut fer durant el 2007 si se n’ha fet. Tresserras i el secretari de mitjans de comunicació, Albert Sáez, han aportat en la seva compareixença detalls del desplegament territorial de la TDT.