Ball de despropòsits al Barcelona Meeting Point

Societat
Immobiliàries que amaguen l’existència de les Roquetes i ajuntaments de la rodalia que disposen sobre el terme de Ribes

“El Far de la Mediterrània” és el nom que s’ha empescat l’Ajuntament de Sitges per dinamitzar el sector de Terramar i així ho ha exposat al Barcelona Meeting Point. Fins aquí tot raonable, llevat, és clar, de l’evidència que el far més proper és a Vilanova. Tot i això, el que interessarà més als nostres lectors és que el projecte de transformació inclou també el cobejat Autòdrom de Terramar, terme municipal de Ribes, que tot sovint, com qui no vol la cosa, el veïnat sol fer-se seu.

Per si fos poc, en el mateix saló (dedicat, com és sabut, al negoci immobiliari) hi ha una immobiliària expositora que avui s’ha anunciat a pàgina completa en la premsa gratuïta i que no ha tingut cap escrúpol a obviar l’existència de les Roquetes i atribuir a “Sant Pere de Ribes” el tan garlat Parc Central. És clar que posats a obviar, en el mapa que aquesta casa de finques té a Internet fins i tot obvia Sant Pere de Ribes i per accedir a les tres promocions que hi ha al terme cal passar el ratolí (de l’ordinador) per sobre de Vilanova o de Sitges, of course.

Sortosament, com que el nom fa la cosa, la natura ja ho posarà tot a puesto perquè és quasi segur que els que han decidit que Terramar es digui “El Far de la Mediterrània” no saben què és en realitat “el Far de la Mediterrània“. Si ho sabessin, gosarien dormir-hi un Onze de Setembre?