El CD Ribes crea 3 nous equips

Esports
Els va presentar abans del partit quadrangular d’inauguració de la gespa

Abans dels partits d’inauguració de la gespa artificial de dijous passat va tenir lloc sobre la nova superfície, la presentació dels equips de futbol del Club Deportiu Ribes. Enguany un total de 14 equips de futbol estan inclosos dins l’estructura esportiva de les deganes de les entitats esportives de Ribes. L’escola de futbol base del CD.Ribes va ser fundada l’any 1992 i any rere any intenta millorar la seva gestió, tant esportiva com social.


Actualment l’escola de futbol base té com a director tècnic l’exjugador del primer equip del club i entrenador titulat per la Federació Catalana de Futbol, Carles Martínez i compta amb prop de 210 esportistes. En aquesta temporada l’equip ribetà ha creat tres equips de futbol, un benjamí, un femení i un de veterans. Aquest darrer s’ha creat per acollir els veterans de l’entitat i setmana a setmana està incrementant els membres de l’equip.