Assolint posicions capdavanteres

Esports
El CD Ribes s’imposa per 0-5 al Masquefa i es col·loca en bon lloc a la classificació

El primer equip del CD Ribes va rebre la visita del Masquefa sobre la recentment estranada gespa del Bosc de Plaça. Els del Baix Llobregat arribaven a Ribes a tres punts dels d’Ángel Casado. La primera part va estar totalment dominada per un Ribes que es va mostrar molt segur en linia defensiva i pressionant constantment sobre la zona ampla del terreny de joc, va aportar moltes pilotes de perill als davanters ribetans. Ja en el min. 2 el lateral esquerra del Ribes, Juanan, va enviar un dels seus xuts fregant la porteria d’Eusebio. Novament Juanan donava una pilota d’or cap a Andreu i el xut d’aquest fregava el travesser visitant, era el min. 9.

A partir d’aquest moment va arribar la lluita per dominar la zona ampla, fins que en el min. 28 el davanter ribetà Guillem anotava amb un perfecte cop de cap i aprofitant una mil·limètrica passada de Borja, l’1-0, molt aplaudit per la nombrosa afició ribetana que tornava a omplir el Bosc de Plaça. Aquest gol va esperonar els ribetans, que en el min 31 Salva enviava un xut de falta sobre el travesser i en el 34 Borja novament un xut fregant la portería d’un Eusebio que poc podía fer. La primera part finalitzava amb un ajustat 1-0. El domini ribetà era superior i es preveia una major diferència en el segon temps.

I així va ser, tot i que en el min. 1 de la represa el porter local Javi Dorado es va haver de lluir. En el min. 54 Borja enviant la pilota per sobre el porter visitant anotava un merescut 2-0. Aquest gol va donar tranquilitat als ribetans. En el 60 Salva va marcar un gol sensacional, desprès de superar a dos defensors i al porter visitant anotava amb un perfecte cop de tacó el 3-0. Angel Casado donava entrada a Oscar Piñero per Guillem que va fer un mes que excel·lent partit en el min. 66 i en el 69 Piñero marcava el 4-0, en culminar a la perfecció una molt bona jugada col·lectiva del Ribes. El 5-0 definitiu arribaría a les acaballes del partit, concretament en el min. 88 quan Oscar Piñero recolliria una excel·lent pasada de Salva i arrodonia el marcador final.

Així doncs, nova victòria del primer equip del CD.Ribes, que va jugar un partit molt complert, destacant el gran treball de la línea defensitava que novament deixava la portería a zero, la pressió de la zona ampla i la pressió dels davanters. Així la màquina futbolística de l’equip que entrena Angel Cadado continua funcionant i l’equip ribetà s’apropa de mica en mica a la zona alta de la classificació .

CD.RIBES. Dorado, Juanan, Luismi, Borja, Mario, Salva, Oscar Gamez, Mac, Jesus, Andreu, Guillem (Cabeza, Diego, Oscar Piñero, Narcis)

MASQUEFA. Eusebio, Moha, David, Carafí, Luna, Cristian, Rachi, Ferran, Joan, Basco, Alfonso (Angel, Mani, Pedro, Ivan).

ÀRBITRE. Alfonso Pérez (Barcelona). Correcte. Partit sense complicacions.

GOLS.

1-0 Guillem

2-0 Borja

3-0 Salva

4-0 Oscar Piñero

5-0 Oscar Piñero

ALTRES RESULTATS DEL CLUB

 

Prebenjami consell CD.RIBES, 2 CF.CUBELLES 5

Prebenjami federat CD.RIBES 5 UE.SITGES 3

Benjamí B Pª Jove 5 CD.RIBES 1

Benjamí A CD.RIBES 11 Efim 0

Aleví B CF.Blanca Subur 0 CD.RIBES 3

Aleví A CD.RIBES 4 San Mauro 3

Infantil A EF. Gavà 9 CD.RIBES 4

Cadet CD.RIBES 1 CF.Blanca Subur 4

Juvenil CF.Vilanova 3 CD.RIBES 2

Sènior CD.RIBES 5 Masquefa 0