David Puertas presenta un espai musical al Canal 33

Comunicació
Són petits reportatges amb enigmes musicals

El professor de música de l’IES Can Puig, David Puertas, presentarà a partir d’aquest diumenge uns mini-espais musicals en el marc del programa NYDIA de Televisió de Catalunya (http://www.tv3.cat/nydia). El primer capítol s’emetrà el diumenge dia 4 de novembre a les 21 hores pel Canal 33. Es tracta de petits reportatges sobre els enigmes musicals, tema que David Puertas ja va tractar en el seu llibre Música encreuada (Clivis Publicacions; Barcelona, 2004). Els primers cinc reportatges estan enregistrats en entorns ribetans com les timbes, el cementiri o les vinyes de Sant Pau. En el primer capítol es parla dels sidokus (els sudokus musicals) i de diferents personatges històrics com Stradivarius, Beethoven o Schubert. El programa es repetirà la setmana següent de l’emissió inicial, en la nit de dissabte a diumenge, a les 2 h de la matinada aproximadament.