Surt L’Altaveu d’octubre

Comunicació
La revista comercial i cultural ofereix continguts de notable interès

L’Altaveu, la revista comercial i cultural del poble, torna a ser al carrer amb suggerents continguts. L’editorial evoca l’adveniment de la tardor i el paper que juga la publicació en la vida ribetana. Entre els continguts, treballs sobre la nova gespa del camp de futbol, ca l’Almirall de la Font, una recepta d’ous al niu, la trobada de joves a Macedònia, el llibre Música amb canya de David Puertas, un sopar dels pelegrins ribetans que han anat a Sant Jaume de Galícia, més fotografies del web de Carles Miret (“Temps era temps… a Ribes 2), les notícies de El Cancell, la reflexió dels del bar Cabaler, el Grup Ribetà d’Astronomia, un itinerari a Jafre, la informació municipal, la setmana per la Pau, l’agenda i l’exposició de Ramon del Campo a la biblioteca. Com sempre, es pot trobar gratuïtament per les botigues o consultar-la a Internet.