Ajornen de nou el judici per abocaments il·legals a Ribes

Medi natural
L’Ajuntament de Sitges no es presenta a l’Audiència de Barcelona

Dilluns es va tornar a ajornar el judici contra l’exalcalde de Sitges, Pere Junyent, i el seu exregidor d’Urbanisme, Lluís Marcé, per presumptes abocaments il·legals en terme de Ribes. El judici ja s’arrossega de l’any passat per aquestes dates tal com vam explicar. Els abocaments van tenir lloc a l’antic abocador de la Fita, a tocar del camí del mateix nom que uneix Sitges amb Jafre, però en terme de Ribes. Era un abocador que funcionava des del postfranquisme fins que l’any 1997 els ajuntaments de Sitges i Ribes i la Diputació de Barcelona, que gestiona el parc del Garraf, van signar un conveni per tancar-lo. La Corporació sitgetana presumptament el va incomplir. El denunciant va ser ICV-EUA. El fiscal demana anys de presó per als dos processats.