Surt “El Butlletí”

Comunicació
La publicació dels Xulius se centra en la represa d’activitats de l’entitat

Els Xulius han publicat altra vegada El Butlletí, la seva revista informativa. En aquesta ocasió s’obre amb un editorial dedicat a la festa de Sant Miquel. També hi ha informació entorn de les activitats de tardor, el nou telèfon de l’entitat (93 814 67 12); la recuperació de la secció dedicada al poble amb informacions culturals, polítiques i esportives; un escrit monogràfic sobre Sant Miquel; informació exhaustiva sobre les activitats d’estiu amb dues pàgines senceres dedicades a fotografies; el relat de les gestes de Farra i Acció; un reporatge sobre una estada als EUA per aprendre anglès; breus de l’entitat i una rememoració de les revetlles de Sant Joan dels Xulius, a banda de les seccions humorístiques de contraportada, el Tractat de Compostura i la tira còmica Ai… recoi! El Butlletí número 22 s’ha distribuït entre els socis i es pot aconseguir gratuïtament a la seu de l’entitat (c. Major, 13).